Дистанційна робота з хімії в ІІ семестрі

       
Продовжуємо працювати дистанційно
2020 —2021 навчальний рік (ІІ семестр)

 


Доброго дня, шановні читачі блогу!  Як і все  в житті,  веселі Різдвяні  канікули раптово скінчилися ☺. І нас знову чекає дистанційне навчання. Маємо надію, що воно швидко мине і ми зустрінемося в аудиторіях коледжу, який засумував без своїх студентів ☺.
В ІІ навчальному семестрі ми маємо меншу загальну кількість годин на вивчення хімії. Лабораторних робіт потрібно буде виконати шість.
Для успішної роботи з вивчення хімії ми будемо використовувати підручники, які ви знайдете на сторінці Література. Головним є підручник авторів Попель П.П., Крикля Л.С.  для 11 класу
Також ви зможете користуватися підручниками й інших авторів, та вивчати різні публікації в мережі Інтернет. Працювати будемо за розкладом на знайомих для вас платформах: Padlet - для оцінювання домашніх завдань, Liveworksheets - для тестування. У Лабораторному журналі є інструктивні картки до виконання лабораторних робіт. Online уроки проходитимуть на Google Meet.
Розклад занять:
  1. Група Т- 11,  п'ятниця 3 пара об  11 год.30хв.
  2. Група Т- 12,  четвер  3 пара об  11 год.50хв.
  3. Група Т- 13,  п'ятниця 1 пара о  8 год.30 хв.
  4. Група  Т- 14,  вівторок  3 пара об   11 год.50 хв. 
      Після вивчення курсу ми напишемо обов'язкову контрольну роботу. Вона вплине на результат диференційованого заліку, а отже і на стипендію ☺.
Спираючись на досвід першого семестру, ви маєте вчасно виконувати і здавати домашні завдання. Роботи виконуйте охайно, не списуйте. Все буде добре. 
Нехай Вам щастить!

Репост в соц мережі

Facebook Twitter